Dermacol AcneClear Masca pentru tenul cu probleme pentru femei 16 g

În stoc   |  (ID: 9956)
10,70 LEI
Livrare:

Descriere

Brandul popular Dermacol are grijă de pielea noastră încă din 1966. Unul dintre liderii din domeniul produselor de machiaj și corporale face ca femeile să fie frumoase datorită cosmeticelor sale pentru machiaj și are grijă de toate tipurile de piele și de bunăstarea corpului. Un număr mare de clienți mulțumiți și loiali, nu numai din Republica Cehă, sunt dovada că produsele Dermacol vă vor mulțumi. Mulți bloggeri de frumusețe împărtășesc entuziasmul față de produsele Dermacol în videoclipurile lor. Nu numai pentru pielea tânără cu acnee, dar și pentru pielea mai matură cu imperfecțiuni și ten gras am creat seria AcneClear**, pe care o vom mări acum.

Porii sunt mai puțin vizibili datorită AcneClear, pielea este lipsită de murdărie, strălucește de prospețime și sănătate.

Toate produsele din această serie conțin ulei de arbore de ceai cu proprietăți exfoliante și antiseptice. Un alt ingredient activ este zincul, care este cel mai important mineral în lupta împotriva acneei. Produsele conțin, printre altele, menta, care împrospătează tenul ca și cum ați clăti fața cu apă rece dimineața. Colecția de eliminare a imperfecțiunii include loțiune, gel de machiaj pentru piele, peeling cu jojoba și îngrijire locală intensivă. Noutatea este gelul de spălare antibacterian. Pentru a vă asigura că pielea nu este prea uscată, aveți o cremă hidratantă cu gel care furnizează pielii o doză de hidratare**. Pentru momente de odihnă, puteți extinde îngrijirea chiar și cu o mască cu efect astringent.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest