Dirk Bikkembergs Dirk Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
56,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Dirk Bikkembergs este un creator de modă belgian care s-a născut la Köln în 1959. Acest artist talentat este specializat în crearea de haine pentru sportivi. Interesant este faptul că este primul creator de modă care a obținut permisiunea de a organiza o prezentare de modă pe un teren de fotbal. Lucrările sale includ jachete exclusive și lenjerie intimă funcțională testate și promovate de fotbaliști de talie mondială. Cu toate acestea, pe lângă îmbrăcăminte, veți găsi, de asemenea, parfumuri fermecătoare sub numele Dirk Bikkembergs.

Parfumurile Dirk Bikkembergs

Chiar și atunci când concepe parfumuri, Dirk Bikkembergs s-a axat în primul rând pe bărbații sportivi. Acest lucru este evidențiat de apa de toaletă pentru bărbați Dirk Bikkembergs Dirk, care a fost inspirată de fotbal. Parfumul se deschide cu note proaspete de bergamotă, parfum de măr și acorduri picante de piper roz. Inima este umplută cu boabe de tonka, floare de portocal și geraniu. Notele animalice se întâlnesc în final, împreună cu mirosul de benzoin și vetiver.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 3.8

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Adrian
Recenzie client - Parfimo.ro

un parfum discret rezonabil, usor, recomand pentru calitate/pret

  • masculin sport, fougere aromatic cu note predominante de vetiver si geranium, verde-fresh usor floral si citric (sticluta cu design simpatic), persistenta sub medie
Recenzie client - Compari.ro

Placut


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest