DKNY Pure Verbena Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
1x

Descrierea produsului

DKNY Pure Verbena Eau de Parfum este un parfum feminin racoritor, care a fost lansat în 2011 de stilista americană, creatoarea liniei prêt-à-porter, artista și filantropul Donna Karan. Parfumul DKNY Pure Verbena este în mod natural profund și revigorant. Este ideal pentru lunile de primăvară și vară și este potrivit pentru utilizarea zilnica.

Un parfum proaspăt de busuioc și verbena

Parfumul Pure Verbena se deschide cu note de verbena, citrice si busuioc. Apoi, evoluează treptat spre o inimă care se dovedește a fi un buchet imens de flori alcătuite din bujor, iasomie și caprifoi. Parfumul se încheie cu un fundal de ambra, mușchi de mare și vetiver. DKNY Pure Verbena este un parfum unic pentru femeia încrezătoare și independentă.

Unul dintre parfumurile celebrului designer Donna Karan

Marca DKNY - Donna Karan New York este asociată cu industria modei încă din anii 1980. Pe lângă sectoarele prêt-à-porter, Donna Karan dezvoltă linii de mobilier, accesorii, încălțăminte, cosmetice și parfumuri. Fermecătoare și revigorante, apa de parfum DKNY Pure Verbena este apreciata atât pentru energie, cât și pentru prospețime.

Rating 4.5

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Evelina P.

Da, îl recomand, este încântător!

  • Miroase extraordinar! Astăzi l-am primit și sunt foarte încântată. Elegant. Persistent. Nota 10!
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: