Filorga Lift-Structure Ultra-Lifting Set cadou Crema pentru fata Lift-Structure Ultra-Lifting Cream 50 ml + ser pentru fata Lift-Designer Ultra-Lifting Serum 7 ml + crema de noapte pentru fata Sleep & Lift Ultra-Lifting Night Cream 15 ml + lumanare

Descriere

"Răsfățați-vă cu produse cosmetice de ultimă generație anti-îmbătrânire, care vă vor oferi rezultate ca la clinică, vizibile în doar câteva zile! Brandul francez Filorga, fondat în 1978, este renumit la nivel mondial în domeniul medicinei estetice. În 2007, și-a pus expertiza la dispoziția publicului prin intermediul liniei sale cosmetice unice MEDI-COSMETIQUE®. Recent, cosmeticele anti-îmbătrânire Filorga au devenit una dintre cele mai bine vândute din categoria lor în farmaciile franceze. Brandul a pătruns în peste 70 de țări și cucerește cu mult succes piața internă.

Filorga: produse revoluționare de întinerire din Franța

La început a fost Michel Tordjman, un medic și biolog celular francez care a dezvoltat produse injectabile cu acid hialuronic pentru utilizare în medicina estetică. Datorită tehnologiei NCEF, efectul injecțiilor clinice împotriva ridurilor, peelingurilor sau mezoterapiei a fost adus în produsele cosmetice Filorga. Produsele revoluționare folosesc ingrediente naturale selecționate, nu sunt testate pe animale și pot fi folosite confortabil acasă.

Cele mai populare produse cosmetice Filorga împotriva îmbătrânirii

Cele mai bine vândute produse Filorga sunt cremele pentru ten și ochi Time-Filler, alături de Meso-Mask pentru femei, care netezește și luminează pielea. Femeile iubesc, de asemenea, crema de noapte Sleep & Lift, crema nutritivă pentru piele Nutri-Filler, serul de lifting Lift-Designer și balsamul de corp anticelulitic Nutri-Modeling. Produsele Filorga hidratează eficient, reduc ridurile, iluminează și întăresc pielea. Vă puteți baza pe ele 100%. Un moment de relaxare cu această cosmetică new-age va deveni ritualul tău preferat."

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest