Filtrați setările
Gen
Gama
  • Nail Care
Tip de produs
Pret
-

Gabriella Salvete Nail Care

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre produse Gabriella Salvete Nail Care

Cosmeticele pentru machiaj de la Gabriella Salvete au început să fie produsă în 1990 în Republica Cehă. Cu toate acestea, după 20 de ani, marca s-a mutat în Milano pentru a fi mai aproape de tendințele mondiale. Interesul constant al clienților demonstrează că ținem cu adevărat pasul cu aceștia — de la propunerile de produse cosmetice, la selectarea materiilor prime și la aplicarea noilor tehnologii și a politicilor favorabile de stabilire a prețurilor. Cele mai căutate produse Gabriella Salvete includ lacul de unghii și îngrijirea avansată a unghiilor. Încercați și acest sortiment!

Gabriella Salvete Nail Care: Totul pentru unghiile frumoase

Experții care au compilat linia de îngrijire a unghiilor Gabriella Salvete cunosc exact nevoile femeilor. Deci la subiect: doriți albire, fermitate, bază, refacerea calciului, lac de unghii transparent sau mat? Doriți să obțineți o strălucire uluitoare cu ajutorul lacului de unghii? Sau unghiile tale necesită îngrijire hrănire și întărire? Vrei să le regenerezi cu ulei de argan? Sunteți deranjată de uscarea lentă a lacului de unghii și vă doriți un produs care va accelera acest proces? În toate cazurile enumerate, vă puteți baza pe marca Gabriella Salvete...

Eficacitatea seriei Nail Care este confirmată de clienți

  • „Unghiile mele au devenit într-adevăr albe, eu sunt foarte fericită”, a declarat într-o revizuire on-line clienta care a optat pentru populare albire cu lac de unghii pentru fermitate Gabriella Salvete Nail Care Whitener Exclusive. „Calitatea unghiilor mele s-a îmbunătățit”, * a raportat un alt utilizator care a ales regenerarea cu lacul de unghii Gabriella Salvete Nail Care Calcium. Și în al treilea rând, o altă femeie a apreciat avantajele stratului superior transparent Gabriella Salvete Nail Care Gel Top Coat, care asigură durabilitatea stratului de acoperire cu gel și fără utilizarea unei lămpi UV.
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: