Givenchy Live Irrésistible Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
2x

Descrierea produsului

Seductiv, irezistibil și foarte feminin — cum ar fi apa parfumată Givenchy Live irezistibil din 2015. Parfumul asamblat cu grijă ascunde un amestec irezistibil de fructe și flori suculente. Fața parfumului Live Irezistibil, compilată de parfumierul experimentat Dominique Rpion pentru marca tradițională franceză Givenchy, a devenit actrița plăcută Amanda Seyfried**. Apa parfumată limitată aparține colecției Foarte irezistibilă.

Componente principale: ananas, praline și trandafiri

Givenchy Live irezistibil parfum inițial miroase ananas proaspăt, mandarine și grapefruit, care se amestecă treptat cu un dram de trandafiri regali și vanilie. Compoziția completează aromele picante de piper, patchouli, orris, mosc, ambră și praline dulci. Bucurați-vă de cel mai plin în fiecare zi și fiți voi înșivă. Parfumul pentru femei Givecnhy Live Irezistibil accentuează perfect eleganța naturală.

Creator de parfumuri: Dominique Ropion

Dominique Rpion este unul dintre cei mai populari autori contemporani de parfumuri. Renumit pentru afirmația că este foarte ușor să creezi un parfum rău folosind ingrediente de înaltă calitate. „Ai nevoie de mai mult decât ingrediente excelente pentru a face un parfum excelent — ai nevoie de experiență, cunoștințe, inspirație”, explică Dominique Ropion. El este creatorul multor parfumuri master, cum ar fi Givenchy, Calvin Klein și Thierry Mugler. Printre numeroasele sale premii se numără International Recognition Cosmetics Valley Parfum din 2008.

Alternativele produsului Alternative Givenchy Live Irrésistible

Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x recenzii

Review 2x


Oana

Da este ceva de care te vei îndrăgosti

  • Mirosul este magnific si nu ai cum sa nu treci neobservată! Merită.
Simona

Recomand pt anotimpul rece. Este un parfum foarte plăcut și senzual.

  • Miros proaspăt, ușor floral, cu iz mai puternic de praline (cum scrie în descriere), deci un parfum dulce, foarte bun pt zilele friguroase. Persista mirosul destul de mult.

Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: