Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Givenchy Ysatis Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Givenchy - În timpul creației societății pariziene Givenchy la Paris în 1952, Hubert de Givenchy nu avea idee că va fi unul dintre cele mai de succes. Eleganța feminină modernă a Givenchy a fost apreciată de celebrități precum Greta Garbo, Elizabeth Taylor, Marlene Dietrich, Jacqueline Kennedy Onassis și minunata Audrey Hepburn. Timp de 40 de ani, rochia marca Givenchy va fi purtată de Audrey Hepburn, cu liniile sale elegante atât in oraș cat și pe ecran, în Sabrina, Drôle de frimousse sau Diamants sur canapé.

Gama largă de lux Givenchy include, de asemenea, produse cosmetice și parfumuri. Gama este excepțional de largă și fiecare parfum este o adevărată bijuterie. Parfumurile Givenchy dezvăluie influențe orientale sau compoziții florale și proaspete și eliberează eleganța lor remarcabilă.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Moni M.
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Recomand doamnelor, peste 35 de ani.

  • Este absolutul pe care il poti cere de la un parfum. Desi este apa de toaletă, concureaza cu succes, cu cele mai persistente parfumuri. Il divinizez pur si simplu. De 20 de ani nu lipseste din colectia mea de parfumuri.
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest