Guerlain Guerlain Homme Apă de parfum pentru bărbați

          
În stoc   |  (ID: )
374,20 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Brandul franțuzesc Guerlain este dedicat cercetării și dezvoltării inovațiilor în domeniul parfumurilor, al pielii și machiajului încă din 1828, când marca a apărut pentru prima dată pe piața franceză. Designerii îndrăzneți, meșteșugul atemporal, creațiile legendare și o cultură a frumuseții sunt reperele distinctive ale Guerlain.

Marca Guerlain nu are nevoie de nicio prezentare. Guerlain este, fără îndoială, unul dintre cele mai faimoase branduri din lume - este rezultatul unei îndelungate tradiții. Până de curând, Guerlain era în esență o afacere de familie în care cel mai în vârstă Guerlain a predat conducerea casei în mâinile celor mai tineri. La începutul secolului XX, parfumurile Guerlain au marcat istoria parfumeriei și multe dintre creațiile mărcii sunt considerate pe drept drept cele mai bune parfumuri din toate timpurile. Parfumurile tradiționale Guerlain nu sunt destinate începătorilor, frumusețea misterioasă a parfumului Shalimar sau parfumul oriental Samsara sunt apreciate de cunoscători. Chiar și pentru clienții mai puțin experimentați, Guerlain are o gamă largă de arome precum Aqua Allegoria sau La Petite Robe Noire.

Parfumurile senzuale și misterioase Guerlain te vor seduce prin caracterul lor unic.

Maison Guerlain domnește nu numai în lumea parfumurilor, ci și în lumea frumuseții și oferă produse de îngrijire și produse de înfrumusețare unice. Guerlain a devenit un brand iconic și creează „must-have”-uri care dezvăluie frumusețea oricărei femei.

Cosmeticele Guerlain sunt excepționale, precum și machiajul și parfumurile și dezvăluie frumusețea fiecărei femei, fără a o transforma.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.5

(evaluat de 5x)

  • 86 % dintre clienţi recomandă
  • 5x review

Review 5x


Zaharescu D.
Recenzie client - Parfimo.ro

Recomand, da! De fapt, nu poti recomanda un parfum; gusturile sunt atât de diferite de la om la om...

  • Miros masculin clasic si persistent în timp. Pe haine, se simte si a doua zi.
  • -
Marian
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Recomand

  • Superb, miros natural, siaj bun, longevitate bună, un parfum pentru primăvara - toamna, dacă adie vântul afara creează o bula superb mirositoare de ceai cu lămâie în jurul tau. Persistenta: 7-8 ore
  • Testerul nu vine cu capac
Walter
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Il recomand celor interesati de casa Guerlain, e un clasic. De asemenea iubitorilor de vetiver desi acesta nu este atat de puternic ca in Guerlain Vetiver.

  • Miroase foarte placut, potrivit pt vreme cald și de purtat la locul de munca. E clasic, e sofisticat, se simt cu precădere menta si vetiver, are elemente de calitate, nu miroase deloc sintetic.
  • Are o proiecție moderata si o longevitate mediocra.
Recenzie client - Compari.ro

Folosesc de multa vreme (cam 5 ani)

  • Ma identific cu nuantele parfumului
  • Nu am ce sa transmit aici
Recenzie client - Compari.ro

Recomandarea unui prieten


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest