Guerlain Vol de Nuit Apă de toaletă pentru femei

          
În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
362,70 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Brandul franțuzesc Guerlain este dedicat cercetării și dezvoltării inovațiilor în domeniul parfumurilor, al pielii și machiajului încă din 1828, când marca a apărut pentru prima dată pe piața franceză. Designerii îndrăzneți, meșteșugul atemporal, creațiile legendare și o cultură a frumuseții sunt reperele distinctive ale Guerlain.

Marca Guerlain nu are nevoie de nicio prezentare. Guerlain este, fără îndoială, unul dintre cele mai faimoase branduri din lume - este rezultatul unei îndelungate tradiții. Până de curând, Guerlain era în esență o afacere de familie în care cel mai în vârstă Guerlain a predat conducerea casei în mâinile celor mai tineri. La începutul secolului XX, parfumurile Guerlain au marcat istoria parfumeriei și multe dintre creațiile mărcii sunt considerate pe drept drept cele mai bune parfumuri din toate timpurile. Parfumurile tradiționale Guerlain nu sunt destinate începătorilor, frumusețea misterioasă a parfumului Shalimar sau parfumul oriental Samsara sunt apreciate de cunoscători. Chiar și pentru clienții mai puțin experimentați, Guerlain are o gamă largă de arome precum Aqua Allegoria sau La Petite Robe Noire.

Parfumurile senzuale și misterioase Guerlain te vor seduce prin caracterul lor unic.

Maison Guerlain domnește nu numai în lumea parfumurilor, ci și în lumea frumuseții și oferă produse de îngrijire și produse de înfrumusețare unice. Guerlain a devenit un brand iconic și creează „must-have”-uri care dezvăluie frumusețea oricărei femei.

Cosmeticele Guerlain sunt excepționale, precum și machiajul și parfumurile și dezvăluie frumusețea fiecărei femei, fără a o transforma.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.8

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Georgiana
Recenzie client - Parfimo.ro

Recomand! 10/10

  • Superb! Este o combinatie dintre Shalimar si Habit Rouge, dar mai usor, mai verde, mai purtabil. Ador!
  • Nu este ultra rezistent, daca va asteptati sa reziste toata ziua. Eu sunt ok cu asta, dar pt anumite persoane este o problema. totusi nu toate parfumurile sunt gandite, concepute cu ideea asta in minte: sa reziste 10-12 ore.
Constanta
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Aici puteti gasi superbe comentarii despre aceasta minune olfactiva. https://www.fragrantica.ro/parfum/Guerlain/Vol-de-Nuit-49.html

  • Creat in 1933 in amintirea pilotului /scriitorului Antoine de Saint- Exupery. disparut intr-un Zbor de noapte " deasupra Atlanticului, aceasta mireasma ajunsa la varsta de ...87 de ani, Vol de Nuit isi pastreaza frumusetea inegalabila. Niciun parfumier responsabil nu a indraznit vre-un remake a acestei capodopere.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest