Obțineți cadou de la brandul Cacharel !

HUGO BOSS Hugo Just Different Deodorant pentru bărbați 75 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 21247)
72,90 LEI

Descriere

HUGO BOSS - acest brand nu mai are nevoie de nicio prezentare. Hugo Boss este o companie germană specializată în prêt-à-porter care a fost creată în 1924 de către Hugo Ferdinand Boss. La început, Hugo Boss era un couturier de excepție și a fost la un pas de faliment în 1931. Brandul Hugo Boss a cunoscut doar o dezvoltare moderată până la fondarea grupului Hugo Boss în 1970, când marca se mișcă într-o direcție nouă: prêt-à-porter pentru bărbați.

Astăzi, marca HUGO BOSS are succes și produce costume pentru bărbați, îmbrăcăminte sport, modă pentru femei, diverse accesorii și, de asemenea, parfumuri și produse cosmetice. Parfumurile pentru bărbati HUGO BOSS sunt populare printre barbații de toate vârstele si satisfac nevoile barbaților carora nu le place excesul si prefera parfumurile clasice. Hugo Boss a creat, de asemenea, parfumuri excepționale pentru femei, precum celebrul parfum Femme sau parfumul Woman

Parfumurile HUGO BOSS întruchipează eleganța și rafinamentul.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 2.0

(evaluat de 1x)

  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Ca avea oferta la 2 m au mintit ca dau o husa de telefon

  • Nu sunt

  • Destule

Răspuns PARFIMO.RO:

Stimate client,


 

multumim pentru feedback-ul dvs. iar in acelasi timp ne pare rau ca nu este pozitiv. Pentru a beneficia de cadourile oferite, trebuie sa indepliniti toate conditiile impuse.


 

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe adresa de e-mail: info@parfimo.ro sau telefonic la numarul: +4 031229 7759, va multumim pentru intelegere.


 

O zi frumoasa, Parfimo.ro.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest