John Varvatos John Varvatos Apă de toaletă pentru bărbați 125 ml

În stoc   |  (ID: 16144)
 
  196,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

John Varvatos apa de toaletă este un parfum lemnos interesant pentru bărbați, care vă va promova încrederea în orice moment. Puteți să-l purtați atât în timpul zilei la locul de muncă sau în timpul liber, cât și în ocazii solemne de seară. Excepțional este, de asemenea, sticla de design de apă de toaletă John Varvatos, din sticlă neagră, piele și metal. Bucurați-vă de parfumul creatadaptat pentru un domn modern!

Aroma senzuală de prune, piele și smochine

Parfumul bărbaților John Varvatos a fost fondat în 2004 și a fost implicat în munca sa de parfumierul Rodrigo Flores-Roux. Tonuri spumante de lime, coriandru, prune și smochine se amestecă cu accente de lux misterioase** scorțișoară, salvie, piper, frunze de smochin, cedru, lemn de santal, piele și de a crea un miros bărbătesc extrem de carismatic.

Marca parfumurilor John Varvatos

John Varvatos este un designer de modă american de origine greacă, care sa antrenat la mărcile Giorgio Armani și Calvin Klein. În 2000 și-a fondat propria companie, care în curând a primit un nume bun în întreaga lume. Produce moda casual, inclusiv rucsaci, ceasuri și ochelari, inspirate de muzica rock. Parfumurile mărcii John Varvatos caracterizează, de asemenea, capriciositatea, care, totuși, onorează eleganța clasică. Reprezentantul lor tipic este apa de toaletă John Varvatos John Varvatos**.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest