Jövan Musk Oil Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
42,40 LEI
Livrare:

Descriere

Apa de toaletă Jövan Musk Oil vă va acuza întotdeauna cu o nouă energie și sex appeal. Pur și simplu aplicați câteva picături pe zonele sanguine ale pielii și vă veți simți încrezători imediat. Și începeți brusc să vă radiați încrederea, ceea ce vă aduce oameni interesanți la fiecare pas. Bucură-te de ea! Și conta pe ea — Jövan Musk a fost deja testat de multe femei pentru că a fost pe piață neîntreruptă din anii 1970.

Faimosul parfum erotic pentru femei

Parfum pentru femei Jövan Musk Ulei conține bergamotă, piersici și anason stelat în cap, flori de ylang ylang, lavandă dulce, unt de cacao indulgent și mosc senzual, patchouli, vetiver și vanilie. Apa de toaletă Jövan Musk Oil este doar una dintre formele celebrului parfum erotic, care poate fi obținut și sub formă de apă parfumată sau ulei intens parfumat Jövan Musk. Indiferent de forma pe care o alegeți, veți deveni întotdeauna un misterios și enigmatic femme fatale!

Ulei de mosc Jövan — doar parfumul de mosc

Creatorul legendarului parfum mosc, care a fost vândut continuu din 1972 și este unul dintre cele mai căutate parfumuri din lume, este prestigiosul brand american Jövan. Parfumul lui Jövan Musk nu-și ascunde accentul pe erotizarea moscului, pe care bărbații din natură îl ademenesc unul pe celălalt. Bărbații sunt, de asemenea, în gama de produse a mărcii - de exemplu, apă de colonie Jövan Musk negru For Men conține o doză bună de mosc negru animal. Împacă-te cu parfumurile iubitoare ale partenerului tău din seria Jövan Musk...

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest