Mexx Fly High Woman Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
 
  62,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Mexx Fly High Woman apă de toaletă vă ajută să decolați la înălțimi și să ajungeți la un nivel cu totul nou de încredere în sine. Un parfum de flori și fructe care îți taie răsuflarea în 2007 și are tot ce are nevoie o tânără pentru a se reîmprospăta și optimist pe vreme caldă. Veți fi încurajați de tonuri de pepene verde, coacăze și citrice, care sunt înlocuite încet cu flori intense parfumate, mosc și lemn rar**. Cu acest parfum, totul va prospera și dragostea ta va înflori.

Puterea fructelor şi florilor pentru ea şi el

Parfum feminin Mexx Fly High Woman vă va înconjura în primele minute cu note proaspete de coacăze roșii, yuzu și pepene galben. Inima lui — adevărata natură — tremură de iasomia din Madagascar, de trandafirul mayaş şi de liliacul îmbătător. La bază se dezvoltă mosc seducător, cedru și lemn de santal. Împreună cu parfumul Fly High Woman, a fost creat Fly High Man, pe bază de coacăze negre, mandarine și busuioc. Ambele sunt în sticle dinamice identice diferențiate doar prin culori — altfel decât roz și albastru.

Ray în cerul fiţos!

Din ce în ce mai mult, se confirmă faptul că un parfum bine ales reușește să impresioneze încrederea în sine și percepția propriei atractivități. Substanțele active, în acest caz din fructe suculente, liliac și trandafir, vor pătrunde rapid în centrul olfactiv din creier șiinstantaneu afectează pozitiv starea de spirit, va stimula imaginația și creativitatea. Bucurați-vă de sentimentul de unicitate cu toaletaMexx Fly High Woman, ideal pentru zilele de primăvară și vară.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest