Nina Ricci La Tentation de Nina Apă de toaletă pentru femei

Descrierea produsului

Parfumul Nina Ricci La Tentation de Nina Eau de Toilette a fost creat datorită colaborării maestrului parfumier Olivier Cresp și a maestrului patiser Vincent Lemains. Parfumul La Tentation de Nina este floral și fructat, prezentat într-o sticlă în formă de măr strălucitor auriu roz, care va încânta gurmanzii. Acest parfum lasă o urmă delicioasă gurmandă, dar nu prea dulce, sărbătorește alianța dintre gurmand și senzualitate și dispersează grijile vieții de zi cu zi, transformându-le instantaneu într-un suflu de bucurie și fericire. Un elixir cu o aromă unică care este compus ca un macaron. Pur și simplu este imposibil să rezistați ispitei Ninei Ricci.

Tentația Nina Ricci și a Casei Ladurée

Lansat în 2014, Nina Ricci La Tentation de Nina este un miros floral irezistibil fructat și fructat pentru fete proaspete, fericite și bucuroase. Notele de vârf sunt sclipitoare și citrice datorită notelor de bergamotă și grapefruit. Inima gurmanda este construită în jurul unui acord de macaron cu migdale, zmeură, lămâie și trandafir. Fundalul este vanilat și lemnos pentru a rotunji compoziția. La Tentation de Nina parfumul cu miros de macaroon cu gem de zmeură și picături de lămâie cu trandafir. Pentru aceasta ocazie, Ladurée a lansat o colecție de macarons - roz și auriu la fel ca sticla.

Ce delicatese apar în parfumuri?

Pe lângă componentele comune cu aroma florilor, fructelor, condimentelor, frunzelor, condimentelor, mușchiului, rășinii, scoarței, fructele de pădure și mosc, parfumul de la sfârșitul secolului XX conțin și note gurmande. Ingredientele preferate sunt ciocolată, caramel, zahăr, vata de zahar, lapte, miere, migdale sau macaron. Dacă sunteți un gurmand, veți aprecia apa de toaleta Nina Ricci La Tentation de Nina.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: