Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free

Păr

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Păr

Datorită cosmeticelor moderne, veți obține un păr luxuriant, radiant și sănătos. care va fi adevărata coroană a frumuseții tale. Baza o reprezintă șampoanele și balsamurile care îngrijesc părul în timpul spălării și facilitează pieptănarea acestuia. Regenerarea intensă și hrănirea părului sunt asigurate de măști și balsamuri. Acestea vă vor face părul mătăsos, hidratat și strălucitor. Diverse lacuri, întăritoare sau geluri de păr de la cele mai bune branduri din lume sunt concepute pentru stilul și fixarea finală.

Opțiuni pentru cosmetice pentru păr

Am concentrat aici produse atent selecționateșampoane, balsamuri și măști pentru păr, seruri pentru păr, șampoane uscate, produse de styling, piepteni, perii și benzi de cauciuc pentru păr și casete cadou cu cosmetice pentru păr. Deoarece fiecare păr este diferit, în bara din stânga puteți filtra produsele de îngrijire a părului după sexul viitorului utilizator, categorie, marcă, gamă de prețuri, tipul de produs, tipul de păr și gradul de fixare. De asemenea, ne concentrăm asupra persoanelor care suferă de căderea părului sau mătreață.

Sfaturi cosmetice pentru păr frumos

Cosmeticele pentru păr vor oferi părului vitaminele și substanțele nutritive necesare fără a-l încărca. Încercați, de exemplu, masca pentru păr gros de la marca Wella, șampoane Tigi, Revlon Professional, L'Oréal Professionnel, măști de regenerare Kallos Cosmetics, balsamuri Xpel, produse de îngrijire a părului Ziaja și alte produse cosmetice recomandate direct de utilizatorii săi. În magazinul electronic puteți sorta produsele în funcție de cele mai bine vândute sau de cele mai bine clasate, ceea ce vă va spune multe despre eficacitatea lor, combinat cu un nivel favorabil al prețurilor.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest