Parfum de violete

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum de violete

Ah, acele mici flori purpurii cu mirosul lor unic și discret. Ele au reușit să întoarcă capetele nu doar ale unor regine sau actrițe celebre, ci chiar și ale celor mai temuți războinici și oameni de stat. Poate că nu este o surpriză faptul că violetele au fost cândva un simbol al puterii și al forței. Și până în ziua de azi, ele sunt unul dintre cele mai populare ingrediente din parfumurile moderne. Ce este atât de special la violete și la parfumurile de violete?

Puterea misterioasă a violetelor

Civilizațiile antice au descoperit magia minunatelor flori. Printre altele, violetele simbolizau fertilitatea, erau adăugate în poțiuni de dragoste și funcționau și ca afrodiziace. Datorită parfumului lor plăcut, au fost folosite pentru a trata astmul, răcelile și durerile de cap. Înainte ca trandafirii să preia monopolul, violetele erau adesea folosite pentru a face buchete pentru Valentine's Day. Parfumul violetelor se regăsește, de asemenea, în multe produse cosmetice, inclusiv în legendarele perle si pudra iluminatoare Meteorites de la Guerlain.

Și ce nume celebre s-au numărat printre iubitorii de parfumuri de violete? Se spune că Marie Antoinette, regina Victoria și însuși marele Napoleon Bonaparte și ambele sale soții le adorau. Chiar și Marlene Dietrich a avut propriul parfum de violete. . 

Cum miroase parfumul de violete?

Notele de violete vă vor captiva cu siguranță cu varietatea lor. Ele pot fi dulci și pudrate, dar și aerisite și proaspete. Mirosul florilor este puțin asemănător cu cel al irișilor, este atât fermecător, cât și discret. Violetele au fost întotdeauna asociate cu luxul și regalitatea. Așa că, dacă vrei să te simți ca o regină, parfumul de violete îți poate oferi acest sentiment cu o singură pulverizare. Parfumurile de violete emană bucurie, seninătate, dar și rafinament.  

Deși multă vreme a fost considerat oarecum demodat, casele de parfumuri au găsit o modalitate de a moderniza parfumul de violetă pentru a-l face să reziste timpurilor moderne. Parfumurile moderne interesante combină violetele cu iris, vanilie, piele și multe alte ingrediente. Alege-ți parfumul de violetă preferat!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest