Obține gelul de duș Gabriella Salvete la comenzile de produse de corp de peste 29 de Lei!

Paul Smith Rose Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Puține flori se bucură de o popularitate atât de mare ca trandafirii. O floare numită regina printre flori. Și aroma uluitoare a trandafirului a devenit inspirația pentru crearea de apă parfumată pentru femei Paul Smith Rose**. Parfumul care te înfășoară într-un voal romantic care te face să te simți periculos de atractiv a fost lansat în 2007. Compoziția ei parfumată, a cărei componentă cheie este trandafirul, a câștigat imediat atenția fără precedent și sa transformat într-o completare a femeilor din întreaga lume care nu se tem să viseze cu ochii deschiși. Faptul că este un elixir al feminității este evidențiat nu numai de compoziția parfumată umplută cu flori, ci și de designul sticlei în culoarea roz.

**Miros de trandafir uluitoare

Plimbând printr-o grădină înflorită, înclinată spre un tufiș de trandafir, sunteți prins într-o secundă de trandafirul aromat și de frumusețea și fragilitatea petalelor acestei flori excepționale. Veți simți aroma trandafirului cu primul miros împreună cu aroma delicată a violetelor. Cu toate acestea, trandafirul se ascunde și în inima însăși, unde este însoțit de acorduri de magnolie. Şi concluzia? Oferă apei parfumate o notă de senzualitate folosind lemn de cedru cald și mosc seducător.

Bijuterii care se potrivesc cel mai bine femeilor? Flori şi parfum perfect. Obțineți atât parfumul de apă parfumată pentru femei Paul Smith Rose, care se potrivește atât uzurii de zi, cât și seara. Dar cel mai bine pe pielea ta se va evidenţia în zilele calde de primăvară şi de vară.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: