Periuțe interdentare

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Periuțe interdentare

Igiena dentară contează din ce în ce mai mult, deoarece afectează în mod fundamental starea dentiției la vârsta mijlocie și mai înaintată. Cele mai importante sunt periuțele de dinți — cele actuale garantează 100% și, în același timp, curățarea delicată a dinților și a gingiilor. Oferim perii profesionale dentare si interdentare pentru o igienă dentară perfecta, de diferite forme și mărimi, mărci și lățimi. Periile interdentare ale mărcii elvețiene Curaprox, care reprezintă experiența industriei din 1940, s-au dovedit a oferi o prevenție eficientă a cariilor și a gingivitei. O altă opțiune este marca TePe.

Cum se utilizează periile interdentare

Față de o periuță de dinți convențională, care este utilizată de cel puțin 2 ori pe zi și se schimbă după aproximativ un sfert de an, periile interdentare au diferite lățimi (după cum recomandă igienistul dentar). Aceste ajutoare speciale sunt folosite pentru curățarea temeinică a spațiilor interdentare, care sunt adesea uitate. Periile interdentare trebuie să fie înlocuite după maximum o lună**.

Preparate pentru igiena orală din magazinul electronic

Comandați toate produsele de igienă orală convenabil online! În magazinul electronic veți găsi într-un singur loc perii dentare și interdentare, ață dentară, paste de dinți, apă de gură și produse pentru albirea dinților. Cumpărați totul pentru întreaga familie pentru un an și renunțați la cumpărăturile constante. Printre brandurile reprezentate cu evaluări excelente ale clienților se numără Ecopenta, Swissdent și Listerine.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest