Purol Lip Balm SPF8 Balsam de buze

În stoc   |  (ID: )
 
  13,70 LEI
Livrare:

Descriere

Brandul Purol, a cărei poveste a început acum mai bine de 110 ani, a fost fondat în 1903 de Andries Mijnhardt în Olanda. Andreies Mijnhardt s-a concentrat mai întâi pe producția de preparate terapeutice, iar mai târziu a început să producă săpunuri și creme cu proprietăți vindecătoare și regeneratoare. Purol a parcurs un drum lung dea lungul celor 110 ani, dar este în continuare unul dintre brandurile ale căror produse își au locul în casele clientilor din întreaga lume.

Miracolul denumit Purol

Unul dintre cele mai cunoscute produse Purol este Purol Salve, conceput pentru a combate pielea uscată, crăpăturile și iritațiile. O picătură din acest unguent poate face minuni. De-a lungul anilor, brandul Purol a introdus și alte produse înregistrate ca produse terapeutice pentru îngrijirea pielii.

Purol, valori ridicate și calitate premium

Brandul Purol este fidel valorilor cu care s-a mândrit încă de la începuturile sale. Acesta oferă produse care înmoaie, protejează, hrănesc, calmează și răsfață pielea. Toate acestea fără sloganuri promitatoare, fara continut de parfum sau alte promisiuni zadarnice. Purol este un brand olandez tradițional care are o bază de clienți loiali datorită calității ridicate a produselor sale și a abordării lor unice.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest