Q+A Hyaluronic Acid Ser hidratant cu acid hialuronic pentru femei 30 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 123315)
32,70 LEI

Descriere

Răsfățați-vă cu produse cosmetice moderne formulate pe baza unor ingrediente naturale! În oferta brandului Q+A veți regăsi produse precum seruri, măști sau creme eficiente fără silicon, parfumuri artificiale sau uleiuri minerale de asemenea, ele nefiind testate pe animale. Aproape toate produsele sunt vegane, cu excepția cosmeticelor care conțin ceară de albine.

Q + A: cosmetice naturale englezești

Brandul Q+A a fost lansat pe piață de compania britanică de familie Ellipsis Brands în anul 2013. Toate cosmeticele sunt produse în Norfolk. Aceștia folosesc în mare parte ingrediente naturale, care susțin regenerarea naturală a pielii, acționând în aceelași timp și asupra problemelor specifice ale tenului, cum ar fi acneea.

Alegeți dintre cele mai bine vândute produse Q + A

Bestseller-ul brandului Q + A este serul hidratant cu acid hialuronic , urmat de serul pentru ten problematic, loțiunea tonică pentru roșeată și pori dilatați, ser facial pentru întinerirea pielii sau ser stimulant pentru ochi cu cofeină. Printre favorite se mai enumeră masca detoxifiantă cu cărbune activat pentru ten gras și mixt, gelul de curățare blând cu ulei de mentă sau un gel exfoliant cu acizi AHA. Alegeți produsul preferat din gama brandului Q + A

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest