RefectoCil Sensitive Eyelash And Eyebrow Tint Colorare pentru femei

Descriere

Căutați o vopsea fiabilă pentru gene și sprâncene? Încercați marca RefectoCil, recunoscută pe plan internațional de generații. Astăzi brandul este deținut de GW Cosmetics, care dezvoltă cosmetice pentru păr, față și corp în laboratoarele sale moderne din Leopoldsdorf, lângă Viena. Datorită gamei largi de culori profesionale, cu RefectoCil vă veți bucura de gene și sprâncene perfect colorate timp de până la 6 săptămâni. Cosmetica dovedită RefectoCil vă va ajuta să vă ridicați stima de sine și să deschideți noi oportunități în toate sferele vieții.

RefectoCil

Rădăcinile mărcii RefectoCil datează din 1930 când Josef și Angela Gschwentner și-au fondat propriul salon de coafură în Viena. Aici au început să producă produse unice de colorare și cosmetice pentru păr. Mai întâi pentru uz propriu, apoi pentru alte saloane. De îndată ce afacerea lor s-a extins, compania Gschwentner Haarkosmetik a fost înființată și apoi marca RefectoCil a apărut pe piața internațională. Clienții apreciază abordarea cuprinzătoare a vopsirii genelor și sprâncenelor, utilizarea rapidă și sigură, delicată pentru ochi. În prezent, RefectoCil este produsul de top al GW Cosmetics.

Cum să obțineți ochii seducători cu produsele RefectoCil

Produsul de bază al RefectoCil este vopseaua pentru gene și sprâncene Eyelash And Eyebrow Tint. Poate fi negru, grafit, albastru-negru, maro sau maro deschis. Pigmenții de culoare intensă vă oferă un aspect strălucitor pentru câteva săptămâni și un tub de 15 ml este suficient pentru până la 30 de utilizări. Aplicarea este ușoară și nu durează mai mult de câteva minute. Produsul nu provoacă alergii. Înainte de procesul de colorare a genelor și sprâncenelor, trebuie să utilizați Eye Make-up Remover. Produsele auxiliare sunt hârtiile de protecție a ochilor, tubul de protecție a pielii și lichidul oxidant (sau crema oxidantă). Dacă vopseaua ajunge pe piele, utilizați un dispozitiv de îndepărtare rapidă, Tint Remover. Sunt disponibile și accesorii profesionale — bastoane, pensule drepte sau teșite. La final, răsfățați-vă cu gelul RefectoCil pentru sprâncene și genele**, ceea ce le va conferi forma dorită, strălucirea, elasticitatea și durabilitatea mai lungă a culorii aplicate în orice moment al zilei.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest