Replay Jeans Spirit! For Him Apă de toaletă pentru bărbați

Testerul are aceeași compoziție ca și produsul original. Diferențele constau in: Ambalarea - este făcută în cutii de carton, uneori chiar fără o cutie. Ambalare - identică cu designul standard, dar poate fi de asemenea diferită, de exemplu prin dimensiune, afișarea unor elemente, pentru unele parfumuri nu este furnizat capacul superior al pulverizatorului.
În stoc   |  (ID: )
25,30 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Replay Jeans Spirit! For Him Eau de Toilette este un parfum lemnos acvatic, revigorant și relaxat. Lansat în 2011, parfumulJeans Spirit! For Him este pentru toți barbatii care iubesc aventura și descoperirea. Este unul dintre parfumurile care sunt perfecte pentru toate ocaziile și poate fi asociat cu ușurință cu toate tipurile de personalități.

Un parfum proaspăt pentru bărbații moderni

Parfumul Replay Jeans Spirit! Pentru El se deschide cu note de mandarină și bujor. Inima conține note de apă de mare, ghimbir, fructul pasiunii.. Apoi, Jeans Spirit! For Him evoluează treptat spre un fundal foarte rafinat de paciuli și violete din Indonezia. Distingeți-vă de ceilalți, mulțumită apei de toaleta Jeans Spirit! For Him.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest