Salvador Dali Black Sun Apă de toaletă pentru bărbați

Descrierea produsului

Secrete, magie şi senzualitate. Acest lucru dezvăluie exact esența apă de toaletă Salvador Dali Black Soare. Parfumul prezentat în 2007 vă va impresiona cu originalitatea sa, ascunzându-se într-o sticlă neagră. Intră în lumea absurdității și misterului cu parfumul oriental-lemnos al Soarelui Negru care te învăluie într-un nor fascinant. Este un parfum foarte magic pentru bărbații care admiră comportamentul și intelectul lor rafinat.

Coarda de bun venit a parfumului este o combinație de lemn de cedru, labdanum mediteranean și busuioc. Inima bijuteriei negre este compusă din esențele de salvie, rășină și geranium. În cele din urmă, baza boabelor vetiver, vanilie și tonka se va deschide, ceea ce în jurul tău va crea o tentație tentantă pentru orice femeie.

Salvador Dali Black Soare apa de toaletă este rece, misterioasă, atrăgătoare și încântătoare, ca o eclipsă solară care întunecă brusc o zi luminoasă. Toaleta este extraordinară și este concepută pentru un bărbat distinctiv care este fermecător și îi place să fie centrul atenției. Acesta va sublinia magia ta în orice moment al anului și oră din zi. Permiteți-vă să admirați oriunde ați intra cu parfumul de Black Soare de la Salvador Dali.

Alternativele produsului Alternative Salvador Dali Black Sun

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: