Salvador Dali Purplelips Apă de toaletă pentru femei

Descrierea produsului

Îți place parfumul de liliac de primăvară? Atunci nu ratați apa de toaletă Salvador Dali Purplelips. Subtilitatea și misticismul culorii purpurii sunt transferate cu succes caracterului acestui parfum. Purplelips apă de toaletă este un cocktail de flori și fructe îmbogățit cu ingrediente orientale, a cărui aromă este încântătoare, fermecătoare și atractivă. Acesta va fi bijuteria ta misterioasă, care va fascina și îi va atrage pe toți cei de lângă tine.

Tonurile de vârf ale apei de toaletă vă vor uimi simțurile cu valul de rodie suculentă și dulce, și sălbăticia afinelor de pădure. În inimă, veți fi încântate de florile fermecătoare de orhidee, vanilie, liliac și violete, care stabilesc cheia principală în sinteza iluziei violete. Baza este alcătuită din chihlimbar însorit, mosc și lemn de santal, care împinge întreaga compoziție spre o senzualitate mai mare.

Apa de toaletă Salvador Dali Purplelips combină esențele irezistibile și profunde ale florilor, care împreună cu un iz fin de orient misterios creează o aură foarte plăcută și discretă, dar în același timp seducătoare și elegantă, care vă va ține companie în stil mare, zi și noapte. Cel mai bine este să observi o tânără care este încă neîngrădită și neancorată în viață. Purplelips accentuează farmecul ei și îi dă o strălucire pe un val de spectru violet.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: