Salvador Dali Salvador Apă de toaletă pentru bărbați

1x

Descrierea produsului

Apa de toaletă Salvador Dali Salvador este un parfum picant lemnos, cu un nucleu distinctiv de rășină de chihlimbar. A fost creat de parfumierul Michel Almairac și a intrat pe piață în 2010. Apa de toaletă a lui Salvador este lăudată direct de Salvador Dali, un pictor catalan care este renumit pentru operele sale suprarealiste. Apa de toaletă a lui Salvador se evidențiază cel mai bine în vreme mai rece, adică din toamnă până în primăvară. Puteți luaatât la locul de muncă, cât și la compania de seară. Cu toate acestea, pentru ocazii solemne, folosiți mai mult esențe parfumate.

Componente principale: pere, tămâie și lemn de santal

Parfum pentru bărbați Salvador deschide nashi pere asiatice, scorțișoară și piper Ceylon. Inima parfumului umple tămâie, lemn de santal și lemn de cedru. Baza este mosc, vanilie și mai presus de toaterășină chihlimbar, a cărei vârstă este estimată între 30 și 90 de milioane de ani. Cea mai veche și cea mai înaltă calitate chihlimbarul se găsește în jurul Mării Baltice. După procesare, rezultatul este o masă lipicioasă, asemănătoare mierecu un miros cald de fum.

Un miros de Salvador acasă, celălalt cu tine...

Salvador Apa de toaletă este ascunsă într-o sticlă elegantă de sticlă de fum, care împodobește buzele gravate pe ambele părți, amintind desărutări senzuale. Parfumul îmbătător și modern al bărbaților este disponibil în pachetele 30, 50 și 100 ml, astfel încât să puteți obține o casă mai mare și o altă casă mai mică pentru a vă transporta în bagaje sau în buzunare. Astfel, veți avea parfumul lui Salvador **disponibil toată ziua și veți asigura acțiunea sa eficientă.

Rating 4.5

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Alex

Cu siguranta il recomand si il voi mai achizitiona.

  • A fost blind buy pe baza notelor ,mai exact m-au atras notele de pere si scortisoara.Este magnific , sublim, o persistenta medie as spune si la pretul pe care il are nu poti regreta alegerea.Voi incerca si alte produse din gama Salvador Dali , au ceva aparte.
Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: