Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-

Suzete

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Suzete

Laptele matern este neprețuit pentru un nou-născut, iar alăptarea este cel mai bun mod de a-l oferi. Dar când vine vorba de hrănirea cu biberonul, o tetină care seamănă cu forma sânului mamei este alegerea ideală. Bebelușul tău se va simți confortabil și în siguranță, iar tu te vei simți încrezătoare că îi oferi nutriția cea mai apropiată de laptele matern.

Bebelușii adoră o tetină de care se prind ca de un sân

Mămicile care caută combinația perfectă între alăptare și hrănirea cu biberonul vor primi cu plăcere Tetierele din silicon fără BPA. Acestea au multe avantaje - nu numai că seamănă cu forma sânului mamei, dar sunt fabricate dintr-un material sigur, care nu conține substanțe chimice dăunătoare. Grație supapei speciale, nu poate intra atât de mult aer în burtica bebelușului, ceea ce înseamnă mai puține dureri de colici, eructații excesive și gaze. Suzetele sunt disponibile în mai multe dimensiuni și cu debite diferite, ceea ce le face potrivite atât pentru lapte, cât și pentru terci. Pe scurt, un truc super pentru un bebeluș fericit și sănătos!

Combinați suzetele cu biberoanele pentru bebeluși

Un alt model căutat este tetiera dinamică testată de medici, concepută pentru hrănirea cu lapte matern extras. Ea asigură un ritm natural de supt, astfel încât nu interferează cu reflexul de supt, menține activi mușchii gurii și ai limbii și pune în armonie înghițirea și respirația. În combinație cu un biberon, este o soluție excelentă pentru momentele în care o mamă care alăptează trebuie să se odihnească sau trebuie să se îndepărteze de copil pentru o perioadă de timp. Socurile sunt disponibile și în seturi cadou cu biberoane. Ce poți cere mai mult?

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest