Tesori d´Oriente Mirra Apă de parfum

Descriere

Sunteți în căutarea unui parfum oriental la un preț bun?Atunci vă recomandăm brandul italian Tesori d'Oriente. Acesta se află pe piață din anul 2010, iar în acești ani a reușit să creeze peste 30 de parfumuri, pe care le numesc „ecouri ale ținuturilor îndepărtate, pentru bunăstarea fizică și spirituală”. O mare parte din producția brandului Tesori d'Oriente este deținută și de produse cosmetice , care susțin amestecurile individuale de parfum și duc ritualurile de frumusețe la un nivel superior.

Tesori d'Oriente: nu regreta niciodată timpul petrecut cu tine însuți

Produsele Tesori d'Oriente ne vor purta în călătorii olfactive prin jurul lumii, chiar din confortul casei noastre. Datorită amestecurilor aromate de la Tesori d'Oriente, vă veți elibera de stresul cotidian pentru ore întregi. Brandul susține cu tărie că timpul dedicat ție însuți nu este niciodată pierdut. Dimpotrivă, este cea mai bună învestiție.

Încercați cele mai populare arome ale brandului Tesori d'Oriente

Printre cele mai populare parfumuri amintim Tesori d'Oriente White Musk. Datorită conținutului ridicat de mosc alb, induce imediat un sentiment plăcut de căldură și susține energia sexuală. Un parfum ceva mai misterios și seducător, potrivit pentru zilele mai reci este Tesori d'Oriente Jasmin di Giava. Amestecul de paciuli, iasomie, ciocolată, caramel și vanilie este foarte asemănător cu legendarul parfum Thierry Mugler Angel, dar la un preț mult mai accesibil. Apa de parfum Tesori d'Oriente Aegyptus vă va purta într-o călătorie prin Egipt, o provincie romana antica care este renumită pentru aromele orientale. Apa de parfum cu miere-migdale Tesori d'Oriente Byzantium vă va duce într-o călătorie prin palate bizantine aurite, din care se răspândea parfumul florilor rare și al rășinii delicate... Acum, cu parfumurile și produsele Tesori d'Oriente, vă veți simți ca o prințesă din poveștile străvechi!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest