Thalgo Les Essentiels Marins Revitalising Marine Scrub Exfoliant tonifiant de netezire pentru femei 200 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 117930)
130,00 LEI

Descriere

În simbioză perfectă cu natura, cosmeticele marine franceze Thalgo au apărut cu mai mult de 50 de ani în urmă, cu scopul de a oferi cele mai eficiente produse cosmetice din surse naturale. Și cum s-a născut ideea de a oferi cosmetice cu ingrediente din oceane? În 1964, doctorul în farmacie André Bouclet a înființat un laborator specializat în tratarea algelor marine. De acolo, a fost doar un pas spre cosmeticele naturale marine.

Cosmetice născute din oceane

Marca Thalgo se angajează să protejeze biodiversitatea mărilor și bogăția acestora. Algele marine se colectează în mod responsabil și amprenta ecologică este redusă prin selectarea, la proiectarea produselor, a materialelor cu impact minim asupra mediului.

Pentru a spori frumuseţea naturală

Produsele Thalgo promovează frumusețea naturală. Ele nu conțin ingrediente de origine animală, parabeni, uleiuri minerale, materii prime modificate genetic și nu sunt testate pe animale. Originea și calitatea materiilor prime sunt foarte strict controlate și, înainte de a fi introduse pe piață, fiecare produs este testat. În prezent, cosmeticele marine active Thalgo sunt reprezentate în țări din întreaga lume. Puteți alege dintr-o gamă largă de creme, seruri, exfoliante de corp, loțiuni de corp și alte produse naturale de lux.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest