Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Uriage Eau Thermale Rich Water Cream Cremă de față intens hidratantă 40 ml

          
În stoc   |  (ID: 144565)
86,00 LEI
Livrare:

Descriere

Descoperiți cu ajutorul produselor cosmetice Uriage efectele benefice ale apei termale, descoperită în inima Alpilor francezi în urmă cu 2.000 de ani. Istoria brandului a început în anul 1992, într-o perioadă în care Laboratoarele Dermatologice Uriage au dezvoltat primul produs inovator dermocosmetic.

Uriage: Bucurați-vă de o piele sănătoasă folosind produse cosmetice cu apă termală Uriage

Apa termală Uriage străbate Alpii francezi de 75 de ani și este îmbogățită cu minerale și oligoelemente. Cu o vechime de peste 200 de ani, Apa Termală Uriage este folosită în tratarea bolilor de piele, ORL, reumatism, și în tratarea cancerului, fiind un factor de vânzare excepțional. S-a dovedit științific că îmbunătățește semnificativ calitatea vieții. Potrivit studiului, 83% dintre pacienți au confirmat dispariția parțială sau chiar completă a simptomelor bolii după ce au primit tratament balnear. Efectele apei termale Uriage sunt folosite și în produsele cosmetice cu același nume, care se vând fie prescrise de medicii dermatologi, fie recomandate de către farmaciștii din întreaga lume. La fiecare 10 secunde, undeva în lume se vinde o apă termală Uriage Eau Thermale!

Îngrijirea pielii și a corpului cu produse Uriage

În oferta brandului Uriage veți găsi produse destinate îngrijirii tenului, corpului, pielii copiilor sau produse cu protecție solară. Puteți încerca, de exemplu, uleiul pentru curățarea feței și a corpului Uriage Cleansing Soothing Oil, care curăță delicat pielea, o hrănește intens și calmează iritațiile și mâncărimile pielii.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest