Cumpărați cosmetice pentru corp și primiți al doilea produs redus cu 10%.

Vichy Normaderm Loțiune facială pentru femei

În stoc   |  (ID: )
66,60 LEI
Livrare:

Descriere

Vichy Normaderm este un gel de curățare pentru femeile care au probleme cu imperfecțiunile pielii. Gelul exfoliant este plin de agenți activi calmanți pentru a îndepărta murdăria de pe piele și pentru a conferi pielii un aspect sănătos.. Microparticulele conținute în exfoliant eliberează porii înfundați și netezesc suprafața pielii. Și tu poți avea pielea perfectă și curată. Cu Vichy Normaderm, grija pentru pielea ta va fi o distracție și un ritual zilnic de calmare. Ajută nu doar la netezirea și curățarea pielii, ci și la armonizarea nuanței pielii. Vichy - Normaderm nu conține alcool, prin urmare nu usucă pielea, asigurându-i hidratare. Este, de asemenea, hipoalergenic.

Aplicare: Se recomandă aplicarea peelingului pe pielea curățată cu apă călduță până la caldă. Aplicați o cantitate adecvată de gel exfoliant și aplicați pe pielea umezită. Curățați pielea cu mișcări circulare timp de un minut, apoi spălați cu apă călduță până la rece.

Notă: Apa caldă deschide porii. Apa rece închide porii. Prin urmare, înainte de peeling, curățați pielea cu apă caldă și, după peeling, clătiți cu apă rece, astfel încât murdăria să nu intre în pielea curățată. Peelingul este potrivit pentru utilizarea zilnică.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest