Obțineți cadou de la brandul Cacharel !

Ziaja Med Dermatological Treatment Revitalizing Day and Night Essence Crema de ingrijire cu vitamina C pentru femei 30 ml

În stoc   |  (ID: 95875)
25,60 LEI
Livrare:

Descriere

Puține mărci au reușit să atragă atât de multă atenție în lumea produselor cosmetice ca marca poloneză Ziaja Med. Brandul fondat în anul 1989 în Gdaňska, a decis să ofere clienților săi produse de calitate, eficiente la un preț avantajos. Și pentru a demonstra clienților săi că se pot baza pe produsele lor, nu au ezitat să investească sume considerabile în cercetare și dezvoltare.

Produse testate clinic Ziaja Med

În prezent, au trei laboratoare în care își testează cu atenție produsele. În plus față de testare, pun mare accent pe utilizarea ingredientelor naturale, cum ar fi uleiurile naturale, vitaminele și extractele din plante, toate procesele find prietenoase cu mediul. În portofoliul acestui brand veți găsi o varietate de produse menite să sprijine frumusețea naturală și, de asemenea, pentru a combate problemele pielii. Incercați apa micelară, gelul de curățare, balsamul de corp sau șamponul Ziaja Med.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest