Primește o loțiune la comenzile de JOOP! >

Balmain Extatic Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Apa de parfum Balmain Extatic simbolizează combinația de curaj și eleganță, două criterii care caracterizează toate parfumurile Balmain. Ascunde o combinație surprinzătoare de tonuri florale dulci cu ingrediente orientale care creează un extaz intoxicant pentru cei încrezători în sine. Veți fi încântați de combinația unor arome intense de neimaginat care vă va purta pe aripile ei.

Notele inițiale sunt de trandafiri nobili, osmathus și pere suculente, care creează o promisiune de lux de la primul miros. Inima florală a lui Extatic este dominată de o orhidee exotică care evocă gustul ciocolatei afrodisiace, care este armonizată fin de iasomie de noapte și iriși. În cele din urmă, veți fi absorbiți de tonuri lemnoase combinate cu amyris și piele, care rezultă într-un val de irezistibilitate.

Fii atractivă și căutată cu Extatic, apa de parfum de la Balmain care vă va oferi sex appeal-ul dorit. Este ideal pentru femeia încrezătoare care iubește să lase urme pe unde trece. Se potrivește în zile mai reci, când vă încălzește superb. Încălziți bărbații din zona dvs., cu Balmain Extatic veți fi încântătoare și sexy și fiecare dintre ei va dori să spargă misterul delicat care vă va înconjura cu acest parfum.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: