Balmain Extatic Apă de parfum pentru femei

Descrierea produsului

Apa de parfum Balmain Extatic simbolizează combinația de curaj și eleganță, două criterii care caracterizează toate parfumurile Balmain. Ascunde o combinație surprinzătoare de tonuri florale dulci cu ingrediente orientale care creează un extaz intoxicant pentru cei încrezători în sine. Veți fi încântați de combinația unor arome intense de neimaginat care vă va purta pe aripile ei.

Notele inițiale sunt de trandafiri nobili, osmathus și pere suculente, care creează o promisiune de lux de la primul miros. Inima florală a lui Extatic este dominată de o orhidee exotică care evocă gustul ciocolatei afrodisiace, care este armonizată fin de iasomie de noapte și iriși. În cele din urmă, veți fi absorbiți de tonuri lemnoase combinate cu amyris și piele, care rezultă într-un val de irezistibilitate.

Fii atractivă și căutată cu Extatic, apa de parfum de la Balmain care vă va oferi sex appeal-ul dorit. Este ideal pentru femeia încrezătoare care iubește să lase urme pe unde trece. Se potrivește în zile mai reci, când vă încălzește superb. Încălziți bărbații din zona dvs., cu Balmain Extatic veți fi încântătoare și sexy și fiecare dintre ei va dori să spargă misterul delicat care vă va înconjura cu acest parfum.

Rating 4.2

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x recenzii

Review 3x


Madalina

-

  • dulceag, putin exotic, floral, sticla simpatica
  • este greu de folosit asa direct din sticla neavand pulverizator sticluta de 5 ml si nici nu persista mult
Ade

Il super recomand pentru travel sau pentru acel moment in care vrei sa ai un mini parfum in geanta. Are un miros puternic, usor lemnos si dulceag in acelasi timp si persistat foarte bine.

Lili

L-aș recomanda doar pentru prezentarea drăguță.

  • Am comandat varianta de 5 ml .Prezentarea este Super! Sticluta aceea minusculă este Suberba! Mirosul este plăcut, floral dar prea dulce pentru mine. Nu mi se potrivește!
  • Persistenta parfumului pe pielea mea este slabă și nu iese cu nimic in evidență.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: