Balmain Extatic Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă Balmain Extatic a fost creată în 2014, la câteva luni după apa parfumată Ectatic, ca interpretarea sa concentrată fructată. Nu vă lăsați păcăliți și luați în considerare cu atenție varianta intensității parfumului, deoarece compoziția conține multe ingrediente diferite. Și acesta este un parfum foarte îndrăzneț și elegant, dar apa de toaletă are o notă mai puțin dulce floral-fructată.

Nota inițială este dominată de lychee dulce, care împreună cu mandarina verde și coacăzul negru creează o combinație îndrăzneață și răcoritoare pentru începutul unei noi zi. Ulterior, apare esența amețitoare a trandafirului turcesc, care împreună cu magnolia și iasomia fermecătoare reprezintă partea romantică a parfumului. În cele din urmă, acesta este îmbogățit cu tonuri de lemn de cedru, mosc intens și ambroxan, rezultând fără îndoială un parfum foarte feminin și fermecător.

Intruziv, curat, dar neîngrădit, așa esteapa de toaletă Balmain Extatic. Aceasta va fi un companion de nădejde în sarcinile de zi cu zi, când vă va învălui într-un voal plăcut, revigorant și armonizant. Spre deosebire de apa parfumată mai intensă, se potrivește în orice anotimp datorită lejerității sale. Cu aceasta veți obține încredere în sine și farmec natural, pe care toată lumea le va invidia.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.5

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


Elena
Recenzie client - Parfimo.ro

Daca ar fi mai persistent l-as vedea ca pe un parfum perfect pt o mireasa.

  • Miroase scump, versatil si totuși special, cu siguranță va lăsa o amintire in memoria celui care îl simte. Strigă a primăvară
  • Nu prea persistă pe pielea mea
Viki
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Persista cateva ore.se simte pe piele destul de mult.

  • Miroase splendid.un miros foarte placut.
  • .
Recenzie client - Compari.ro

AM CUMPARAT ACEST PRODUS PENTRU CA AM AVUT UN TESTER CU ACEST NUME SI DEOARECE MI-A PLACUT MULT, AM DECIS SA CAUT PRODUSUL. PRETUL FOARTE MIC M-A ATRAS SA IL CUMPAR.

  • MOTIVELE PENTRU CARE AS RECOMANDA ACEST PRODUS SUNT PARFUMUL DULCE SI PRETUL FOARTE MIC.
  • MIROASE PE PLACUL MEU, E DULCE SI ATRAGATOR.
  • ESTE DULCE SI ARE UN PARFUM DEOSEBIT DE ALTE PARFUMURI.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest