Calvin Klein Euphoria Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Produsele pentru femei Calvin Klein Euphoria combină parfumul intoxicant-fructal-oriental plin de fructe exotice, flori delicioase, subliniate de un ton lemnos. S-a inspirat din tonurile mitice, seducătoare și exotice ale orhideelor înflorite.

Apa de parfum Euphoria este un parfum oriental mai greu, dulce și puternic. Se deschide cu o explozie de rodie suculentă, urmată de un amestec misterios și intoxicant de orhidee bogate și floare de lotus roz. Baza lasă o urmă de durată de ambergris și lemn de mahon, completată de un mosc senzual și un ton lemnos. Rezultatul este un parfum misterios și foarte feminin, care este mai potrivit pentru seara și ocazii speciale.

Pentru uzura zilnică, utilizați doar puțin, sau alegeti Euphoria Eau de Toilette. Este mai proaspăt, fără tonuri cremoase, iar dulceața este doar usor sesizata; rămân orhideea și tonurile moi lemnoase. Pentru a îmbunătăți rezistența și durabilitatea parfumului, utilizați Calvin Klein Euphoria cosmetice pentru corp și duș.

Dacă vă place să provocați împrejurimile, sunteți sexy și misterioase, nu ezitați sa incercati- parfumul Calvin Klein Euphoria vi se va potrivi.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest