Christian Dior Addict Eau Fraîche 2014 Apă de toaletă pentru femei

Descrierea produsului

Ascultați povestea a doi oameni îndrăgostiți de parfumul apei de toaletă pentru femei Christian Dior Addict Eau Fraiche (2014) **. Parfumul, ascuns în spatele unui design simplu și elegant al sticlei, lipsit de feminitate, combină tonurile proaspete de citrice și aroma uluitoare a florilor. Parfumul este la fel de senzual și neînfrânat ca o femeie care își miroase corpul cu acest miros excepțional de apă de toaletă.

Parfum de flori pentru o femeie neînfrânat

Exploreaza lumea cu frumusetea si meritele tale si pune-te in visele si fanteziile tale intr-o lume in care fiecare vis se poate transforma in realitate. Concertul parfumat este lansat de prospețimea bergamotei, o aromă care vă va inunda corpul cu o cascadă de energie. Mai târziu, este prezentată o inimă florală, cum ar fi îmbrățișarea florilor proaspete, accentele de frezie și aroma delicată a lăcrămioarelor. Senzualitatea nu va nega acordurile de bază care reprezintă mosc alb, una dintre cele mai proeminente ingrediente ale lumii parfumurilor.

Parfum romantic pentru o femeie romantică care este dornică să experimenteze o poveste de dragoste demnă de filmele de la Hollywood? Parfum de apă de toaletă pentru femei Christian Dior Addict Eau Fraiche (2014).

Alternativele produsului Alternative Christian Dior Addict Eau Fraîche 2014

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: