Christian Dior Dune Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Îți place parfumul unei plaje de nisip fierbinte? Îți place puterea razelor soarelui într-o zi senină care pompează pielea cu o doză de energie? Apoi trebuie să cunoștințe Christian Dior Dune apă de toaletă. Această rază radiantă asemănătoare dunei de nisip din Sahara Africană a fost lansată în 1991. El și-a apărat locul vibrant în clasamentul popularității de mai bine de 25 de ani. Este un parfum ușor picant, dulce pentru doamne florale.

Primele acorduri care vă duc într-un loc udat de soare sunt aldehide, lemn de trandafir brazilian și bujor, completând citricele reprezentate de mandarine și bergamotă. Inima florală a parfumului este compusă din iasomie, crin, cicoare, trandafir pasionat și ylang-ylang sălbatic. Căldura bazei este asigurată de chihlimbar însorit, patchouli, mosc, benzoină, mușchi de stejar, lemn de santal și vanilie magică. Această combinație vă va ridica starea de spirit și va armoniza întregul corp pentru o zi lungă. Veți simți ca și cum ați fi presărat cu nisip uscat undeva pe plajă, unde grijile de zi cu zi se duc deoparte.

Dior Dune este potrivit în principal pentru vară, dar veți aprecia stratul cald care va crea din parfumul din jurul dvs., chiar și în timpul iernii vreme uscată. Este potrivit pentru orice femeie care are nevoie să armure scutul păcii și căldurii, care** Christian Dior Dune toaletă prezintă.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Lili
Recenzie client - Parfimo.ro

Parfum elegant, classy, oriental, (nu arabic, sa ne intelegem), bogat, complex, cald. E perfect! Longevitate mare. Il recomand doamnelor, nu mi se pare un parfum tineresc, e prea lemnos-balsamic pentru placeri tineresti :) Sau cine stie...ce placeri preferi...

  • A fost parfumul meu semnatura mai bine de 15 ani si chiar daca mai folosesc si alte parfumuri in paralel, va ramane parfumul meu de suflet. E unic. E un parfum echilibrat, sexy, condimentat-ambros, pudrat, oriental, care ma duce cu gandul undeva in deserturile Sahariene, daca ai innopta intr-o oaza, temperaturile ar scadea...asa ar mirosi aerul...
Recenzie client - Compari.ro

Dune este un clasic si un must-have!


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest