Christian Dior Dune Apă de toaletă pentru femei

1x

Descrierea produsului

Îți place parfumul unei plaje de nisip fierbinte? Îți place puterea razelor soarelui într-o zi senină care pompează pielea cu o doză de energie? Apoi trebuie să cunoștințe Christian Dior Dune apă de toaletă. Această rază radiantă asemănătoare dunei de nisip din Sahara Africană a fost lansată în 1991. El și-a apărat locul vibrant în clasamentul popularității de mai bine de 25 de ani. Este un parfum ușor picant, dulce pentru doamne florale.

Primele acorduri care vă duc într-un loc udat de soare sunt aldehide, lemn de trandafir brazilian și bujor, completând citricele reprezentate de mandarine și bergamotă. Inima florală a parfumului este compusă din iasomie, crin, cicoare, trandafir pasionat și ylang-ylang sălbatic. Căldura bazei este asigurată de chihlimbar însorit, patchouli, mosc, benzoină, mușchi de stejar, lemn de santal și vanilie magică. Această combinație vă va ridica starea de spirit și va armoniza întregul corp pentru o zi lungă. Veți simți ca și cum ați fi presărat cu nisip uscat undeva pe plajă, unde grijile de zi cu zi se duc deoparte.

Dior Dune este potrivit în principal pentru vară, dar veți aprecia stratul cald care va crea din parfumul din jurul dvs., chiar și în timpul iernii vreme uscată. Este potrivit pentru orice femeie care are nevoie să armure scutul păcii și căldurii, care** Christian Dior Dune toaletă prezintă.

Alternativele produsului Alternative Christian Dior Dune

Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Lili

Parfum elegant, classy, oriental, (nu arabic, sa ne intelegem), bogat, complex, cald. E perfect! Longevitate mare. Il recomand doamnelor, nu mi se pare un parfum tineresc, e prea lemnos-balsamic pentru placeri tineresti :) Sau cine stie...ce placeri preferi...

  • A fost parfumul meu semnatura mai bine de 15 ani si chiar daca mai folosesc si alte parfumuri in paralel, va ramane parfumul meu de suflet. E unic. E un parfum echilibrat, sexy, condimentat-ambros, pudrat, oriental, care ma duce cu gandul undeva in deserturile Sahariene, daca ai innopta intr-o oaza, temperaturile ar scadea...asa ar mirosi aerul...
Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: