Christian Dior Miss Dior 2019 Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Miss Dior apa de toaletă 2019 este un parfum feminin de lux chiparos floral care sărbătorește franceză May Rose. Parfumurile moi sexy, inclusiv energia citricelor și a condimentelor selectate, sunt potrivite în special pentru primavara, vara și ocaziile zilnice. Veți obține într-o sticlă frumoasă cu un arc, pe care cu siguranță veți dori să o afișați în locul onorabil al mesei de toaletă. Bucurați-vă de parfumul splendid al domnișoarei Dior 2019 — **trandafiri strălucitori înveliți într-un văl de crin din văi!

Enchantment romantic cu trandafiri

Miss Dior 2019 Parfumul pentru femei joacă citrice proaspete sub formă de portocale sângeroase și mandarine. După un timp, o compoziție parfumată afrodiziacă compusă din trandafiri și lăcrămioare preia. Patchouli conținute în bază dă parfumulton chiparos atractiv. Apa de toaletă Miss Dior 2019 este o alegere excelentă pentru orice doamnă bazată pe romantism care dorește să sublinieze feminitatea ei naturală.

Parfum din seria Miss Dior

Apa de toaletă Miss Dior 2019 este inclusă în faimoasa serie Miss Dior. Compoziția sa urmează versiunea din 2013, care se bazează pe parfumul trandafirului Damasc. În Miss Dior 2019, May Rose iese în evidență din orașul francez de parfum Grasse, care este detașat cu pricepere de o portocală sângeroasă. parfumierul curții brandului Dior Francois Demachy a intenționat apa de toaletă a drei Dior ca o furtună proaspătă care vă va umple literalmente cu petale** din această floare faimoasă și foarte dorită în parfumierie. Vei scrie în recenzie cum a făcut-o în opinia ta?

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest