Kneipp Bath Oil Set Set cadou Ulei de baie Deep Relaxation 20 ml + ulei de baie Soft Skin 20 ml + ulei de baie Pure Bliss 20 ml + ulei de baie Goodbye Stress 20 ml + ulei de baie Pure Relaxation 20 ml + ulei de baie Care Secret 20 ml unisex

Descrierea produsului

O marcă pentru tineri cu spirit liber. Aceasta este exact marca americană Hollister, care aparține companiei de renume mondial Abercrombie & Fitch. Marca de îmbrăcăminte elegantă pentru tineri a fost fondată în 2000. Nu a durat mult, iar marca s-a extins treptat din America în întreaga lume. Numele său este derivat din Hollister Ranch, California, de asemenea, cunoscut sub numele de paradisul surferilor, motiv pentru care îmbrăcămintea este inspirată de stilul de viață al iubitorilor de surf. În gama de produse a mărcii veți găsi nu numai haine tinerești și originale, ci și parfumuri unice.

Parfum (și nu numai) pentru tineri

Doriți să simțiți atmosfera însorită a Californiei în fiecare zi? Lăsați-vă purtați de parfumurile lui Hollister, concepute pentru bărbați și femei care nu se tem să se bucure de viață din plin.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: