Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Makeup Revolution London I Heart Makeup Blushing Hearts Fard de obraz pentru femei

Descriere

Marca britanică de produse de machiaj Makeup Revolution London a fost înființată în 2014 și imediat a devenit populară. Se lansează în mod constant pe piața mondialănoutăți care reflectă toate tendințele, adesea realizate în moduri netradiționale. Încercați paletele captivante ale fardurilor de ochi pentru a oferi ochilor o culoare intensă. Veți iubi designul și ambalajul unic al produselor Makeup Revolution London.

Makeup Revolution London I Heart Makeup: Machiaj revoluționar

Marca Makeup Revolution London jură cu îndrăzneală că stă bine înfiptă pe teritoriul său. Aceasta depinde în principal de calitatea tuturor produselor, inclusiv seria I Heart Makeup. Prețurile bune, caracterul jucăuș, flexibilitatea și respectulul pentru natură sunt, de asemenea, importante pentru ea. Ea s-a clasat în mod clar printre companiile care nu își testează și nu vor testa niciodată produsele pe animale.

Inimi îndrăgostite și alte bucurii feminine din seria I Heart Machiaj

Cosmeticele pentru machiaj Makeup Revolution London I Heart Makeup sunt foarte elegante. Includ machiaj cu adevărat plin de „inimă”, cum ar fi Blushing Hearts fard de obraz în formă de inimă, care conține 3 nuanțe — tonifiere și strălucire. „Aproape în fiecare lună cineva îmi laudă fardul de obraz, nu am avut încă unul mai bun”, a spus utilizatoarea Eva. O inimă drăguță este, de asemenea, un luminator ars Unicorns Heart. Acesta oferă 5 nuanțe în culori de unicorn pentru a vă lumina fețele. Gama I Heart de la Makeup Revolution London include, de asemenea, o gamă largă de palete pentru farduri de ochi în nuanțe de ciocolată, piersică, violete și alte nuanțe. De asemenea, include bronzere sau seturi de sprâncene. Bucurați-vă de picturile secolului 21!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest