Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Chloé Chloé Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Elegant și misterios învăluit în roua dimineții, acesta este trandafirul alb ascuns în sticla delicată a lui Chloé Chloé apă de toaletă din 2015. Vă încântă cu prospețimea sa pură, care este împletită cu ușurință de o notă aerisită. Treziți-vă într-o dimineață proaspătă cu primele raze ale soarelui și bucurați-vă de strălucirea și inocența noii zile. Cu apa de toaletă Chloé vei dori să te trezeşti în fiecare zi. Plină de vitalitate, castitate si o minte libera.

Apa de toaletă Chloé 2015 se deschide cu o combinație clară energizantă de bergamotă și lămâie, care sunt rafinate cu esența foarte feminină a magnoliei amețitoare. La inima este regina tuturor florilor — un trandafir alb care se îmbină cu îndrăzneală cu florile gardeniei și cu alți trandafiri. În cele din urmă, veți fi mângâiați de interacțiunea moscului de animale cu flori de bumbac și adăugați o atracție decentă și armonie combinației rezultate.

Soft parfum pudra floralcu o picatură de citrice este un parfum foarte luxos si elegant care te învăluie într-un voal delicat de petale de trandafir. Buchetul ei îi place unei femei romantice cu care se trezește frumusețea și sensibilitatea ei naturală. Faceți în fiecare zi mai plăcută și irezistibilă, cu trandafiri plini de picături de rouă în apa de toaletă Chloé Chloé 2015.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest