Periute de dinti unidentare

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Periute de dinti unidentare

Periajul temeinic este esențial pentru a preveni cariile dentare și boala parodontală, care este o inflamație a gingiilor. O periuță de dinți ortodontică cunoscută și sub numele de periuță single sau periuță de dinți unidentară, asigură o curățare precisă și controlul plăcii pe fiecare dinte. Este un instrument important pentru oricine ține la o igienă orală perfectă și dorește să se bucure de un zâmbet frumos și sănătos.

Cheia pentru o igienă orală perfectă

Periuța de dinți unidentară ortodontică este ideală pentru curățarea dinților individuali, a liniei gingivale, a zonelor greu accesibile și a dinților în erupție. Curăță eficient suprafața fiecărui dinte, asigurând controlul plăcii pe fiecare dinte in parte și igiena implanturilor și a aparatelor ortodontice.Această periuță unidentară se utilizează fără pastă de dinți. Încorporați-o în rutina zilnică imediat după ce v-ați spălat pe dinți cu o periuță de dinți obișnuită și cu periuțe interdentare. Folosiți-o pentru a vă curăța în profunzime gura la nevoie. Această practică vă va ajuta să reduceți la minimum probabilitatea apariției infecțiilor și inflamațiilor orale.

Veți alege o periuță de dinți Curaprox sau TePe unidentară?

Pentru "tehnica solo" de igienă orală, adică curățarea precisă a câte unui dinte pe rând, puteți alege periuțe speciale unidentare de la mai multe mărci. Printre mărci se numără Curaprox, care este recomandată de majoritatea medicilor dentiști. Acesta are o gamă largă care cuprinde: periuțe de dinți, paste de dinți, ape de gură și multe altele. La fel de populare sunt periuțele de dinți unidentare de la marca suedeză TePe, al cărei slogan "Ne pasă de zâmbete sănătoase" a devenit cunoscut. Culorile vesele ale periuțelor de dinți vă vor înveseli îngrijirea dentară la domiciliu.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest