Ecodenta Cosmos Organic Juicy Fruit Pasta de dinti cu aroma de fructe pentru copii 75 ml

împotriva cariilor dentare, împotriva plăcii

În stoc   |  (ID: 88131)
16,50 LEI
Livrare:

Descriere

Marca Ecodenta a fost creată grație asocierii dintre cele mai noi descoperiri științifice și eficiența ingredientelor naturale. Produsele mărcii Ecodenta, testate și recomandate de către medici stomatologi, au fost create în colaborare cu Divizia de Științe Medicale de la Universitatea Lituania.

Efectele benefice ale ingredientelor

Pastele de dinți Ecodenta au o compoziție naturală sănătoasă, nu conțin ingrediente spumante sau abrazive, peroxid sau parabeni. Rapid și atent, ingredientele naturale ajută la combaterea problemelor de îngrijire a dinților și a gingiilor. Sursa naturală de calciu, capabilă să vindece fisurile și defectele de suprafață ale dinților și să prevină cavitățile, este o parte integrantă a pastelor de dinți Ecodenta.

Dinți frumoși și pur și simplu sănătoși

Ce are în comun brandul Ecodenta cu ceaiul verde? Pasta de dinți Ecodenta conține o substanță activă numită teavigo găsită în ceaiul verde, iar efectele sale sunt confirmate de studii științifice. Substanța teavigo are efecte anti-bacteriene și lasă în gură o prospețime de durată. Cu marca Ecodenta, oferiți-vă dinților dvs. îngrijire dentară de o calitate excepțională.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest