Filtrați setările
Gen
  • Bărbaţi
  • Femei
  • Unisex
  • Copii
Brand

Nu s-a găsit niciun rezultat.

Volum
-

Epilatoare

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Epilatoare

Epilatoarele sunt una dintre modalitățile prin care puteți obține o piele perfect netedă, fără a avea păr nedorit pe o perioadă mai lungă de timp. Epilatoarele îndepărtează părul, inclusiv rădăcinile, ceea ce oferă un efect de durată mai lungă în comparație cu epilarea, care presupune doar îndepărtarea superficială a părului. Epilatoarele se împart în două categorii: epilatoare clasice și * epilatoare IPL . Alegerea aparatului depinde în principal de partea corpului pe care doriți să utilizați epilatorul. Unele dintre ele fiind potrivite și pentru îndepărtarea părului pe pielea sensibilă a feței.

Epilatoare clasice

Epilatoarele clasice conțin discuri cu rotație rapidă sau pensete care smulg firele de păr cu rădăcină. Aceste epilatoare sunt potrivite pentru epilarea picioarelor, axilelor si zonei intime. Rezultatul durează, de obicei, în jur de câteva săptamâni. Epilatoarele clasice sunt mai accesibile ca preț, decât epilatoarele IPL, dar dezavantajul este că, epilarea este ușor dureroasă.

Epilatoare IPL

Epilatoarele IPL funcționează printr-o tehnologie nouă, care perturbă structura firului de păr prin emiterea unor impulsuri luminoase la rădăcina acestuia, distrugându-l. Eficacitatea lor depinde de culoarea părului și de culoarea pielii. Totuși, acest tip de epilator nu este foarte eficient, în cazul firelor de păr deschise la culoare. Epilatoarele IPL sunt potrivite pentru îndepărtarea părului de pe picioare, axile, față sau zona intimă. Marele avantaj este că pielea rămâne netedă pentru mai multe săptămâni, iar procesul de epilare este nedureros. Dezavantajul este prețul mai mare de achiziție.

Îndepărtați ușor și eficient părul nedorit, și bucurați-vă de o piele perfect netedă, timp de câteva săptămâni, folosind epilatoare.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest