Balsam de buze CADOU la comenzi Catrice de peste 49 LEI!

Filtrați setările
Gen Brand
# A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Tip de parfum

Parfumuri

Acum aveți transport gratuit la comenzile de produse Marc Jacobs. Veți vedea reducerea de transport în al doilea pas din coș, după ce selectați transportul și plata.

Încercați noul parfum proaspăt și floral, Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh, perfect pentru temperaturile de vară și o stare de bine! Bucurați-vă de o experiență olfactivă excepțională  și comandați produsele Marc Jacobs cu transport gratuit.

Livrare gratuită la Marc Jacobs de la 3.8. la 16.8. sau pentru primele 100 de comenzi.


TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfumuri

Parfumul este un accesoriu important pentru femei și bărbați acum, fie sub formă de colonie, apă de toaletă, apă parfumată sau parfum. Găsiţi împreună cu noi un parfum care să vă evidenţieze personalitatea. Un cadou sub formă de parfum le va plăcea celor dragi, fie că este vorba de Crăciun, de ziua de naștere sau de alte ocazii. Numeroase recenzii ale clienților vă pot ajuta să luați decizii. Uitați-vă, de asemenea, la noile parfumuri interesante — noutățile în parfumuri cresc zilnic!

Diferite tipuri de parfumuri

Parfumurile sunt împărțite în principal în femei, bărbați, unisex (potrivite pentru ambele sexe) și copii (fete sau băieți). Separarea ulterioară a parfumurilor se bazează pe concentrația componentelor parfumului, care determină de obicei rezistența, durabilitatea și valoarea acestora exprimată prin preț.

Apă de colonie (Eau de Cologne): 3–5 % • Apă de toaletă (Eau de Toilette): 4–8 % • Apă de parfum (Eau de Parfum): 8–15 % • Parfum (extract): 15–30 %

Pentru zi folosiți apele de colonie și toaletă, iar pentru momente de seară și solemne, apă parfumată și parfumuri. Vara aparține parfumului proaspăt floral și fructat, în special citrice, iarna este mai grea orientală, lemnoasă și picantă. Parfumurile verzi, acvatice, gourmet, de piele sau tradiționale de Fougere sunt, de asemenea, populare.

De la cap la inimă și până la bază

De asemenea, interesant este structura obișnuită în trei straturi a accesoriului parfumat. În timp ce stratul superior, notele de vârf ale parfumului, captează rapid și durează câteva minute, nota centrală durează ore și baza, stratul inferior, tu și împrejurimile tale veți observa chiar mai mult, rămâne pe haine chiar mai multe zile. Parfumurile îmbunătățesc starea de spirit a oamenilor — de exemplu, grapefruitul unduiește în jos, florile de primăvară întineresc... Principalul lucru este că plac purtătorul lor și de aceea ar trebui să fie ales. Încercați să păstrați parfumurile în frigider și după ce l-ați deschis, consumați-l în aproximativ un an.

Transport:
Plată:
Certificate: