Filtrați setările
Gen
  • Bărbaţi
  • Femei
  • Unisex
  • Copii
Categorie
Brand

Nu s-a găsit niciun rezultat.

Volum
-

Prosoape

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Prosoape

Pariați pe buretele de spălare atunci când curățați corpul, ce va face o spumă bogată cu gelul de duș, spălați pielea foarte bine și ușor. În același timp, masați ușor pentru a stimula circulația. Textilele de spălat sunt făcute pentru femei, bărbați și copii în multe forme, dimensiuni și culori. Echipați-vă familia cu bureți de spălat, cu care dușul și spălarea vor fi mai plăcute!

Sfaturi pentru îmbăiatul copiilor

Dați copiilor dvs. un prosop Minions Wash Mitt sub forma unui personaj preferat, cu care o sarcină de seară neplăcută devine atractivă. Seturile textile de spălat conțin, de asemenea, seturi de cadouri pentru scăldat distractiv de la Disney Princess. Copiii sunt entuziasmați de aceste produse cosmetice. Când nu mai știți ce jucărie să le cumpărați, îngrijirea cosmetică pentru corpul bebelușului poate fi un hit.

Cosmetice de duș online

Alegeți de la noi confortabil toate produsele cosmetice de duș și consumabile într-un singur loc — geluri moderne de duș, creme, uleiuri și spume, săpunuri lichide și solide, loțiuni de duș, cârpe și bureți. Produsele cosmetice de duș TOP ale clienților noștri includ gelurile de duș de marcă Lacoste, HUGO BOSS sau Adidas, care de obicei completează apele de toaletă și parfumate cu același nume. Dacă armonizați aroma preferată cu produse cosmetice de duș din aceeași serie, vă va plăcea mult mai mult.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest