ALCINA Q 10 Crema cu coenzima Q10 pentru ten obosit pentru femei 50 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 90827)
159,60 LEI

Descriere

Fiecare dintre noi este unic. Fiecare piele are nevoi diferite și merită îngrijire personalizată fără compromisuri inutile. Marca cosmetică populară ALCINA este, prin urmare, o soluție unică pentru fiecare tip de piele și păr. Sărbătorește diversitatea, sugerând că frumusețea înflorește cu adevărat la orice vârstă și aduce îngrijire de primă clasă pentru față, corp și păr.

Produse cosmetice de calitate din Germania

Marca germană ALCINA a fost fondată de Kurt Wolf la mijlocul secolului trecut, iar compania de familie se bazează încă pe moștenirea sa. Combină o tradiție îndelungată cu inovațiile moderne și tendințele actuale rezultând creme zilnice eficiente, cosmetice de curățare, îngrijirea părului și multe alte produse care sunt iubite de utilizatorii obișnuiți și profesioniști din întreaga lume.

ALCINA este o celebrare a feminității

Numele mărcii se referă la opera Alcina a compozitorului german Georg Friedrich Handel. Această lucrare muzicală spectaculoasă este dedicată feminității magice și misterioase în toate formele sale și este o sursă nesfârșită de inspirație pentru produsele cosmetice ALCINA. Femeile au fost în centrul de interes pentru marca cosmetică germană de foarte mult timp, dar în 2014 și bărbaților le-a fost dedicată o gamă specializată.

Încercați îngrijirea dvs. preferată

Timp de decenii, ALCINA a încercat să aducă clienților săi produse cosmetice care pur și simplu uimesc. Și trebuie spus că se descurcă excelent. Încearcă ALCINA pentru îngrijirea pielii, produse corporale sau cosmetice pentru păr, și alătură-te milioanelor de fani mulțumiți ai acestui brand.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest