Ardell Natural Demi 120 Gene false pentru femei

Descriere

"Compania americană Ardell, cu o tradiție familială ce datează din 1971, se situează în topul producătorilor de gene artificiale. Femeile din întreaga lume nu le vor ignora — adoră nu doar aranjarea lor exactă, ci mai presus de toate faptul că au un raport excelent calitate/preț. Puteți alege dintr-o multitudine de produse. De la delicat, mănunchi, magnetic, expresiv și dramatic.

Arata natural, ultra ușoare, facil de aplicat...

Seria Ardell Natural conține piese subtile și de bun gust, care vor dura o mulțime de utilizări. Acestea se disting prin perfecțiune și naturalețe. Cele mai potrivite sunt cele pentru utilizare zilnică. Datorită densității lor, nimeni nu va ști că aveți gene false și totuși veți avea un aspect sexy. Se potrivesc bine pe fiecare formă a ochiului și datorită benzii negre creează un contur fin și elegant. Genele artificiale Ardell au evaluări excelente în recenzii și un număr mare de recomandări. Alăturați-vă chiar de azi purtătoarelor mulțumite și fidele...

Utilizarea este foarte ușoară chiar și pentru începătoare

Tăiați banda în funcție de dimensiunea ochiului. Aplicați un strat subțire de adeziv pe acesta (cel mai bine este să faceți acest lucru cu o pensulă de la aceeași marcă). Așteptați aproximativ douăzeci până la treizeci de secunde pentru ca adezivul să se usuce. Apoi aplicați genele cu fermitate pe rădăcini, în centrul pleoapelor. Uniți marginile astfel încât să urmeze forma ochiului.

Pentru a vă menține genele lungi, îndepărtați orice depuneri de adeziv cu un produs special Ardell, la nevoie. După fiecare utilizare, păstrați-le în cutie și scoateți-le cu atenție, de la colțul exterior spre cel interior. Dacă respectați cele de mai sus, genele vă vor fi de folos mai mult timp."

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Produs conform. Multumită

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest