Betty Barclay Tender Blossom Deodorant pentru femei

În stoc   |  (ID: )
 
  47,30 LEI
Livrare:

Descriere

Îmbrăcămintea elegantă și atemporală pentru femei de la Betty Barclay combină tendințele actuale cu confortul. Iar acum vă puteți bucura de irezistibilele apă de toaletă și deodorantele brandului. Intrați în lumea Betty Barclay și fiți mereu modernă și sofisticată!.

Betty Barclay: un simbol al eleganței și gustului feminin

Istoria Betty Barclay, un brand german cu rădăcini americane, este o călătorie plină de eleganță și succes. Începuturile sale datează din 1955, când a evoluat treptat de la o mică afacere regională la un simbol internațional al modei. Numele Betty Barclay poartă atât calitatea, cât și acreditările în materie de modă care atrag femeile din toate generațiile. De-a lungul anilor, brandul s-a adaptat și, de asemenea, si-a updatat spiritul. Fiecare piesă Betty Barclay este meticulos lucrată de la A la Z, fie că este vorba de o rochie pentru o ieșire în oraș sau de o apă de toaletă. Marca Betty Barclay este acum un companion căutat de femei pentru toate momentele vieții, de la momente casual la evenimente formale. În calitate de clienta Betty Barclay, obțineți întotdeauna garanția fiabilității și a preciziei**.

Recomandari pentru apa de toaleta și deodorantul Betty Barclay

Apa de toaleta Betty Barclay Wild Flower pentru femei strălucește ca o pajiște de flori sălbatice înflorita. Vă va încânta cu parfumul său de iasomie, designul delicat și prețul accesibil. La mare căutare este și apa de toaletă Betty Barclay Bohemian Romance, cu aspect floral-lemnos-cu pin. Te poartă într-o călătorie parfumată de la pere și piper roz la lacramioare, iasomie și trandafir până la mosc puternic erotic. De asemenea, descoperiti in oferta și duoul Betty Barclay Dream Away Eau de Toilette și Deodorant, înfrumusetat cu un design cu cer albastru și nori. Principalii actori din compoziția parfumului sunt trifoiul, violeta, moscul alb și vanilia. Apa de toaleta Betty Barclay poate fi aplicata pe încheieturile mâinilor, pe gât și pe coate. Deodorantul omonim îți va spori încrederea în tine atunci când este aplicat la subraț și, de asemenea, va spori efectul apei de toaletă în timpul zilei.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest