Chanson d´Eau Mar Azul Apă de toaletă pentru femei

Descriere

Chanson D'Eau Mar Azul (2019) Eau Water Chanson D'Eau Mar Azul (2019) este un parfum feminin cu fructe de flori, cu elemente de apă răcoritoare care reflectă sticla elegantă de albastru palid și o cutie. Parfumurile acvatice sunt foarte populare la nivel mondial — de îndată ce se apropie primăvara și vara, vor fi multe pentru ele. Bucurați-vă de o compoziție modernă de vară din seria Coty Chanson D'Eau!

De la mandarine la mosc

Parfumul proaspăt pentru femei Chanson D'Eau Mar Azul conține în Nota de vârf o explozie de fructe constând din mandarine, caise și coacăze negre. Inima parfumului combină aroma senzuală** Damasc trandafir, lăcrămioare și frezii. Concluzia dulce aparține vaniliei, chihlimbarului și moscului erotic. Tonurile sale moi și penetrante vor impresiona pe bărbații din jurul tău la un nivel instinctiv. Ei vor fi atrași la tine fără să știe ce...

Filozofia mărcii Coty

Marca Coty, astăzi *imperiul parfumurilor americane, a fost fondată în 1904 la Paris de către omul de afaceri Francois Coty. Acest om a fost talentat în parfumierie și marketing. Primul parfum, Coty și La Rose Jaqueminot, l-au făcut milionar. Francois Coty și-a împărtășit în mod public filozofia: „Oferiți unei femei cel mai bun parfum pe care îl puteți produce și creați sticla perfectă pentru ea. Parfumul trebuie să fie frumos și simplu, dar impecabil din toate punctele de vedere. Pentru toate acestea cere un preț rezonabil* și veți asista la nașterea unui succes de afaceri lumea nu a mai văzut înainte... „ Coty a făcut o mulțime de parfumuri, anterior numai bunuri de lux, printre oamenii obișnuiți.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Am cumpărat acest parfum deoarece îl știam de acum 30 de ani si atunci îl foloseam des. Am observat că are produse bune și de la multe firme cunoscute si este destul de ușor să comanzi.

  • Avantajul este că găsești o gamă variată de produse de la toate firmele cunoscute la preț pentru toate buzunarele, si ieftine si scumpe. Este ușor să comanzi.
  • Nu aș putea spune ca am constatat un dezavantaj major, doar singura chestie care nu mi-a plăcut a fost faptul ca parfumul Chanson la 200 ml nu are pulverizator. In rest a fost totul ok.
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest