Christian Dior Dior Homme Cologne 2013 Apă de colonie pentru bărbați

Vă vom livra
Casete cadou Christian Dior Dior Homme Cologne 2013 Apă de colonie puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Christian Dior Dior Homme Cologne 2013 urmează parfumul bărbaților din 2007 și prin acesta și faimosul parfum Dior Homme din 2005. Datorită parfumului modern compilat de maestrul parfumier Francois Demachy, veți avea un sentiment de duș atunci când purtați o cămașă albă curată**. Cologne Dior Homme Cologne 2013 se remarcă cel mai bine primăvara și vara, în ocazii zilnice. Fața parfumului a devenit Jude Law și fotograful de campanie Peter Lindbergh.

Genial de simplu: citrice, flori și mosc

Parfumul proaspăt pentru bărbați Dior Homme Cologne 2013 are o compoziție simplă, dar ingenioasă. În introducere, conține note de gheață de bergamotă calabrian, care se transformă în flori italiene de grapefruit în inimă și, în cele din urmă, mosc alb preia. Acest lucru înmoaie întregul parfum și îi conferă o încărcătură **erotică.

Apa de colonie — parfum ușor de zi și aftershave

Când să folosești apa de colonie? Eau de Cologne conține 3 -5% parfumuri și acționează ca un parfum delicat de uz zilnic. Este puțin mai puternică decât aftershave-ul, dar mai slabă decât apa de toaletă Eau de Toilette, 4–8 %), să nu mai vorbim de apă parfumată (Eau de Parfum, 8 -15%). Christian Dior Dior Homme Cologne 2013 cuprinde toate aspectele unui tânăr cu un stil de viață activ: îl însoțește la locul de muncă, sport, întâlniri și chiar în societate**. Nici o femeie nu poate rezista energiei și ideilor sale!

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: